Blogg inlägg mitt i natten

Ja när ska man annars hinna med att blogga om inte mit i natten, man får ju sitta i lugn och o i alla fall.

Här hemma är allt lungt och fint, jag har lite smått börjat att förbereda för var och hur hundarna ska få sova när det är dags för valparna att anlända. Så det får bli så att Puzzel får flytta med sin bädd till vardagsrummet, där vi åxå kan stänga för med kompost galler ifall det skulle behövas.
Till helgen tar vi in valplådan och förbereder där för Puma och valparna, jag tror att jag har det mesta redan hemma men det är nog bäst att dubbelkolla allt.

Vi kan nu konstatera att Puma äter bara upp maten när jag eller Anton ger henne den, kanske beror på att vi är så sociala så att vi gör henne sällskap under tiden :). Hon är super nöjd med tillvaron just nu och även om magen är lite tjock så är hon inte alls bekymrad över det. Man märker av magen mest då hon ska gå förbi, hon är en hund som noga beräknar hur mycket plats hon kommer att ta i vanliga fall (så att hon inte stöter i någon/något), men nu kan det ta i tilloch med när hon går förbi, och då måste man ju bara känna lite på henne.

Måtten på henne är nu: Dag 49: Längst fram bakom frambenen: 60 cm, just bakom sista revbenet 75 cm längst bak framför bakbenen 63 cm. Och hon väger 22,6 kg. 
  
Denna blicken säger väl allt: Sluta inte klia redan nu, vi har det ju mysigt!!!   

Det enda tråkiga så här tidigt på våren är att det fina vädret ute bara infinner sig när man jobbar, men några som vi känner har ägnat sin eftermiddag åt att vara ute och njuta i finvädret.






Jag behöver väl inte ens skriva vem hunden på bilderna är.... Men den duktiga fotografen får vi tacka för det fina bilderna, så Tack Jennie, vi är inte alls avundjuka på ert finväder!!! 


När Phoenix var och hälsade på förra helgen i Skellefteå så förälskade han sig i denna orm, och vilken tur han hade som fick ta den med sig hem :)!!!

Kommentarer
Postat av: Malin och Akai

vilken tur att ormen blir väl omhänder tagen!

2012-02-18 @ 14:14:09
Postat av: Maja

Snart går hon om pappa Phoenix i vikt!

2012-02-18 @ 16:34:09
Postat av: Helena Puma & Puzzel

Malin: eller hur :)!

Maja: Man ska väl aldrik kommentera en kvinnas vikt? eller?

2012-02-19 @ 14:27:20
URL: http://www.maalarigardens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback