Då var vi inne på den nionde veckan

Ja då är det ca en vecka kvar tills den beräknade valpningen blir av. Puma Blir bar tjockare, tjockar och tjockare... Nej hon kommer inte att spricka även om det kan se så ut ibland!
Måtten på magen är nu: Längst fram bakom frambenen: 62 cm bakom det sista revbenet: 83cm, längst bak framför bakbenen: 63cm. Hon väger nu över 24 kg.


Puma har blivit en riktig livsnjutare nu, och kan få oss i familjen att följa minsta vink ifrån henne. Vill hon bli kliad på magen så har hon en bedjande blick och lägger sig på sidan då man tänkt att passera, då kan man ju inte motstå...! Om hon vill ut så står hon i hallen och bara glor mot dörren tills någon öppnar, och vill hon ha vatten står hon vid vattenskålen och flåsar... Antar att detta kallas för bra kommunikation mellan ägare & hund :P, vi gör precis om det hon ber oss om!
 
Hon har varit lite dålig på att äta senatste veckorna, har försökt att ge henne mindre portioner och fler gånger /dag men hon äter bäst mott kvällskvisten. Däremot så tigger hon godisar under promenaderna, hon försöker att gå fint vid sidan och tycker att det är värt en godis hela tiden :)! 

Puma som i vanliga fal sover i sin bädd nere i tvättstugan har ju nu under dräktigheten fått sova uppe med oss i sovrummet. Men nu är det slut på det, nu får hon sova nere. Detta är pågrund av att hon kryper in under sängen och sedan mitt i natten kommer hon på att hon inte vill sova där längre och när hon ska ut därifrån så tar hon sig inte... Så då får jag snällt kliva upp och hjälpa prinsessan att komma ut därifrån. Hon ser ut ungefär som en skalbagge som ligger på rygg :)!!!

Fast det är ju inte konstigt att man blir lite osmidig med en sådan här mage, men Puma är inte desto mer besvärad faktiskt, hon är en liten pärla våran Pumi!


Hemsidan min håller på att  bli riktigt snygg Annelie (Zeldas matte), lägger ner tid på att få den fixad, eftersom hela sidan fick göras om för att den började att se konstig ut med vissa webbläsare. Ta gärna en titt så ser ni hur bra det blivit hitintills :)! 

Mer uppdateringar kommer till helgen med ny ståbild osv...







  
 

Kommentarer
Postat av: Jennie, Phoenix och Dice

Finaste Puma! Hon ser sååå mysig ut. Ser med spänning fram emot att få se vad hon gömmer där inne:) Anneli har gjort ett kanonbra jobb med hemsidan, såå duktig!



Nu följer en spännande vecka :)

2012-02-25 @ 09:33:39
URL: http://wwww.tollarna.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback