Puzzel 4 år idag :)!

Idag är ingen vanlig dag för det är Puzzels födelsedag!


Och födelsedagen firades med Lydnadsträning såklart! 
Puzzel var helt galen och det var så himmla kul att träna idag. Vi tränade rutan, jag har införskaffat mig en riktig ruta, 4 orange koner med band, precis så som det kommer att vara på tävling. Så vi fick till flertalet riktigt snygga utskick till rutan. Lite finslip för både matte och hund med det är med kommandon behövs. Fjärrdirrigeringen var helt klockren idag på ca 5 meters avstånd. Fotgåendet var en dröm, tänkte verkligen på att försöka röra vänsterhanden i ett normalt pendlande läge, och att inte bromsa upp honom med handen. En fråga som Puzzel väldigt ofta ställer sig är: Vad skulle en matte vara utan en tennisboll som piper???

Puma fick åxå vara med och göra lite övningar. Vi tränade sättande undergång, och har faktiskt kommit så långt att hon verkligen sätter sig på sitt kommandot och inte lägger sig som hon gärna gör annars. dock får jag träna mer på att kunna gå normalfort framåt då hon kommenderas. Hon fick även göra den gamla varianten av dumrutan, stå och dekk fungerade super bra och sitt fungerade med hjälpen att jag saktade in. Hon är verkligen en arbets narkoman, och övningar där man måste använda insidan av huvudet är ju väldigt bra nu när hon är lite otympligare. 

Vi har nu tagit in och ställt fram valplådan, så att Puma ska hinna bekanta sig med den igen. Det var precis som att hon kom ihåg den för hon gick länge runt och nosade i den.


Även nya bilder på Puma nu när hon är i starten på 8:e dräktighetsveckan: 

Puma står...

Puma sitter...

Puma ligger.... 
Och när man fotat färdigt så får man...

Varsågod till godisarna....


Ni som undrar varför min hemsida inte fungerar som den ska, så beror det på att den är under ombyggnad då den strulat med hur den ser ut i olika webbläsare, så ha tålamod snart är det fixat! 
 
 


   


Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilken härlig bostad pluttisarna får! Ser fram emot när man får se bilder med valpar i lådan:) Inte så himla länge kvar nu...

2012-02-20 @ 07:30:54
URL: http://wwww.tollarna.weebly.com
Postat av: Malin

Vilken tjockis!

2012-02-20 @ 10:18:33
Postat av: Maja

Det börjar verkligen närma sig nu :)

2012-02-20 @ 10:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback