3 veckors valpar och lite annat...

Börjar blogg inlägget med att meddela att Puzzel är ögonlyst UA i Öjebyn 8/3-2012

I övrigt tränas Puzzel nu inför start i lydnadsklass 2 nu till våren. Vi har haft lite strul med momentet inkallning med stå, men nu när reglerna är ändrade och det är borta så är vi faktiskt på god väg med de andra momenten. Ska försöka få det filmat i veckan så jag kan se vad vi behöver träna mer på och verkligen se själv hur det ser ut. Kännslan är i alla fall helt på topp och det är det absolut viktigaste!!!

Valparna har hunnit bli hela 3 veckor nu och de busar och brottas runt i valplådan för fullt. Jag har lagt in en lite mindre bit fäll i lådan nu med förhoppning om att de flesta ska gå och göra sina behov på tidningarna istället för på fällen, och jag måste säga at jag är völdigt imponerad av dem redan nu.

I helegen har Jennie & Phoenix varit här och hälsat på hos valparna. Vi har fotat 3 veckors bilder på alla valparna. Och här kommer dem...

Hane 1 Brun: 


Hane 2 Ljusblå:


Hane 3 guld: 


Hane 4 Mörkblå:


Hane 5 Grön:


Hane 6 Svart:


Hane 7 Beige: 


Tik 1 röd: 


Tik2 Grå:


Tik 3 Lila: 


Tik 4 Orange:


Nu har valparna åxå börjat fått äta köttfärs, och det är då inget fel på aptiten, de som ätit står bredvid och skriker så att man ska tro att dom inte fått sin ranson . Vi har avmaskat dem allihopa, tvättat tassarna och klippt klor. Så det har varit full aktivitet hela helgen.
Valparna har börjat busa och brottas med varandra för fullt, och vissa har verkligen sylvassa tänder så man förstår varför de utsatta valparna skriker som om nån försökte ha ihjäl dem. puma är dock en väldigt tålmmodig mor som låter valparna dia precis när dom vill, dock ser man att hon gärna sitter eller står och låter dem äta så, när hon sedan tycker att dom ätit klart skrapar hon av dem mot valplåde kanten...

Den röda tiken har i helgen visat sina akrobatiska konster med att klättra över kanten på valplådan, Jennie har förbrilt försökt att fånga detta på film, tyvärr utan att lyckas... 
 

Det börjar vara lite trångt vid maten nu så det gäller att vara framme när det erbjuds...



Mycket av valparnas tid blir ju att sova och det ser väldigt mysigt ut vill jag lova


Med detta avrundar vi och ber nyfikna läsare / valpköpare om att skicka ett mail om ni har några frågor alt följa oss på Face book där det nästan dagligen uppdateras med nya bilder.

/Helena och alla hundarna 
  




 

Kommentarer
Postat av: Jennie, Phoenix och Dice

Tack för en supertrevlig helg! Var verkligen roligt och valparna är helt underbara:) Att köra hem igen var inte fullt lika underbart..



2012-03-26 @ 07:37:36
URL: http://www.tollarna.weebly.com
Postat av: Malin

Vilka underbara bilder. Ska bli kul att få komma och se dom.

2012-03-26 @ 07:56:24
Postat av: Maja

Vilka fina bilder, vad duktiga ni är på att fota!

Det är roligt att de nu börjar skilja ut isg och ha så olika uttryck :)

Imorgon kommer vi och snusar! Usch vad vi längtar!!

2012-03-26 @ 08:22:33
Postat av: Julia

Jag längtar också!! Jag har abstinens! Så fina hela högen :)

2012-03-26 @ 22:59:34
URL: http://jeulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback